Du er her :
   Gå til : 

Homogen Vinyl

Homogen Vinyl fra Tarkett IQ Granit

IQ Granit er et meget populært homogen vinyl produkt og det mest solgte hos gulveksperten. Tarkett IQ Granit egner sig til brug i køkken , kantine og privat brug.

IQ Granit fås i mange flotte farver og mange af dem er godt afstemt til de nordiske gaver. IQ Granit fra Tarkett er godkendt til vådrum.

Her kan du se  mere til IQ Granit.


IQ Optima fra Tarkett er en homogen vinyl. Homogen vinyl egner sig godt til industri , f.eks i industrikøkken, kantine eller på toiletter.

Homogen vinyl er lavet til at kunne monteres i hulkehl og svejses i hjørnerne samt lukkes omkring afløb. Dette betyder at det er godkendt til brug i vådrum da det bliver helt tæt. Homogen vinyl har samtidig en høj slidstyrke og er nemt at rengøre.

Se alle de flotte farver fra¨IQ Optima fra tarkett

Skridhæmmende Vinyl fra Altro

Altro Walkway er en skridhæmmende homogen vinyl. På overflade af vinylen er der  silikone karbid. Det er dette der giver den skridhæmmende effekt. 

Altro Walkway egner sig , lige som IQ Optima , til at blive monteret i industri, som f.eks. køkken og toilet hvor der er krav til den skridhæmmende effekt som den homogene vinyl fra Altro tilbyder.

Se mere til Alltro Walkway 20 serien

Tarkett tilbyder meget
mere end kun homogen vinyl.
Dette kan du se på
deres hjemmeside.
 
Har du lyst til at se mere om produkterne fra Altro.
Her et link til deres hjemmeside.
 
 
Udbedring af undergulv
 
Inden montering af homogen vinyl fra Tarkett eller Altro skal undergulvet være i orden.
Gulveksperten bruger spartelmasse fra Weber og fra Ardex til at udbedre undergulv,som har behov for spartling.
 
 
I et vådrum er det vigtigt at sørge for at der er fald på gulvet imod afløb, så vand kan føres hend til afløbet. Den homogene vinyl bliver også monteret i hulkehl. Dette sikrer at vand ikke trænger ind i vægge.
 
Gulveksperten kommer altid ud og måler op og vurderer de forskellige behov som der måtte være. 
 
Du kan sende en mail vedrørende opmåling af homogen vinyl her
Gulveksperten v/ Michael Spangsborg | Møllestien 14, 2800 Kgs. Lyngby - København  | Tlf.: 40 11 29 81 | spangse@tdcadsl.dk